Goed voorbereid naar het strand met je kleintje? Deze checklist helpt.

checklist strand
©Gettyimages
Een Belgische zomer zonder een bezoekje aan het strand is quasi ondenkbaar! Maar wat heb je eigenlijk allemaal nodig als je hier naartoe trekt met je kleintje? Deze checklist komt zeker van pas.

Checklist: ik ga naar het strand en ik neem mee…

Verdwaalbandjes

Doe je kindje, wanneer je drukke plekken bezoekt, altijd een verdwaalbandje om. Geraak je elkaar kwijt, dan word je allicht meteen opgebeld dankzij het telefoonnummer op het bandje. Een gedoe, of lastig rond de pols? Helemaal niet. Wij vonden een paar prachtexemplaren, kijk maar!

Leuke strandspeeltjes

Met een boekje luilakken aan zee: dat is voor jou hét ideale scenario. Maar al snel zullen de kinderen naast je strandstoel staan omdat ze zich vervelen. Een gieter, een schop, een emmer of andere strandspeeltjes zijn daarom onmisbaar tijdens jullie uitje aan de kust.

Etui of afsluitbaar plastic zakje

Je sleutels, geld, identiteitskaart en je telefoon steek je best in een etui of afgesloten plastic zakje. Op die manier blijven jouw spullen droog en vrij van zand.

Spelen met de vlieger

De kans is groot dat er aan zee een heerlijk briesje aanwezig is, en dus is het dé geschikte plek om er met een vlieger te spelen. Vergeet ‘m dus zeker niet mee te nemen!

Deze spullen heb je zeker ook nodig

Zag je deze handige checklist al? Dit lijstje stelden we samen voor een uitstapje naar een openluchtzwembad. Maar ook tijdens een uitstap aan zee komt deze lijst ongetwijfeld van pas.

Nóg meer handige checklists:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here