Agenda: MamAditi

MamAditi vzw werkt aan sensibilisering rond borstvoeden in het openbaar. Op zondag 2 oktober komen in verschillende steden en gemeenten moeders samen in cafés en koffiehuizen.

Zondag 2 oktober: breastfeedingflashmobs op verschillende locaties
Het thema van de week van de borstvoeding is 'praat met mij'.  Dit thema wil MamAditi toepassen op hun volgende actie. Op zondag 2 oktober komen in verschillende steden en gemeenten moeders samen (eventueel met partner) in cafés en koffiehuizen. Zij kunnen er elkaar die dag treffen voor een gezellige babbel over alles wat met de (op)voeding van kindjes te maken heeft. Je hoeft zelf niet te voeden, je aanwezigheid op zich is voldoende als steun voor deze actie.

Op dit moment zoekt MamAditi (aanstaande) moeders die deze dag nog vrij zijn. Woon je in België? Geef je naam, woonplaats en voorstel voor een trefpunt door. Mogelijke plaatsen in België vind je onder meer in het lijstje op wegwijsborstvoeding . Zijn er voldoende moeders in je buurt (minimum vijf), dan maken we er een activiteit van en komt jullie locatie op de kalender. Momenteel zijn er plannen in Gent, Hasselt, Kortrijk, Roeselare, Sint-Niklaas, Aalst, Leuven, Vlaamse Ardennen en Antwerpen. Mail naar welkm@mamaditi.be.

Partner Content