Babyfluisteraar Derek Ogilvie valt door de mand

Derek Ogilvie , beter bekend als De Babyfluisteraar , is door het Nederlandse programma RamBam ontmaskerd. Derek had contact met de dode opa van de journaliste die undercover in de zaal zat, maar haar opa is helemaal niet dood.

Derek Ogilvie is al een tijdje bekend in België en Nederland door zijn programma De Babyfluisteraar. Daarin maakt hij contact met kinderen en achterhaalt zo de reden van hun moeilijke gedrag. RamBam, een programma dat je kan vergelijken met Basta, wilde wel eens uitzoeken of de man echt contact heeft, of maar wat uit zijn duim staat te zuigen.

Een journaliste ging undercovernaar een zaalshow van de man en liet hem contact maken met haar overleden grootvader. Derek vertelde hoe de vrouw had gespeecht op zijn begrafenis en dat er 2 brandende kaarsen naast zijn kist stonden. Volgens Derek wilde de man zijn kleindochter ook nog vertellen dat ze moest doen wat ze wil.

Derek was zich van geen kwaad bewust, tot hij een week later oog in oog stond met de zogezegde overleden opa. De man was nog in leven, maar misschien was het dan de andere opa van de vrouw die zijn kleindochter nog iets wilde vertellen? Neen, de andere opa van de journaliste overleed 12 jaar voor haar geboorte, dus ze kon onmogelijk aanwezig geweest zijn op zijn begrafenis. De Babyfluisteraar probeerde er zich nog uit te praten door te zeggen dat hij zich de reading niet meer kon herinneren.

RTL, de zender waarop het programma van Derek te zien is, liet na de uitzending meteen weten dat “de uitspraken van Derek niet onderbouwd worden door het programma RamBam. Sterker nog, de uitzending heeft van meet af aan de instreek gehad om Derek op een bepaalde manier neer te zetten.” Derek wilde zelf niet meer reageren op het programma.

Bron: Story

Partner Content