©iStock

Babykleertjes drogen zonder wasspelden doe je zo!

Te weinig wasspelden voor al die was die je gedaan hebt? Voor je naar de winkel holt om er nieuwe te kopen, check eerst deze handige hack.

Iedereen met kleine kindjes zal het vast kunnen beamen: je komt soms wasspelden tekort om al die kleren te laten drogen. Maar geen nood, op de Facebookpagina Nubs & Bumps vind je een handige hack om rompertjes te drogen zonder dat je wasspelden nodig hebt!

Handig trucje

Het trucje? Hang de rompertjes gewoon ondersteboven en klik de drukknopen dicht met de wasdraad ertussen.

“Waarom heeft niemand me dit eerder gezegd?”, reageren veel mama’s onder het kiekje. Voor anderen is het idee niet nieuw. “Ik doe dit al jaren”, staat er ook nog te lezen. “Zelfs met mijn beha’s.”

Omslachtig?

Volgens de meeste vrouwen blijven wasspelden toch een tijdsefficiëntere keuze. De knopjes onderaan de rompertjes openen, weer dicht klikken en na het drogen nog eens dezelfde handeling uitvoeren vinden ze tijdverlies. “Geen enkele ouder die doodmoe is, zou voor deze methode kiezen”, staat er tussen de reacties. Een goed idee… in uiterste noodzaak, misschien.

De post genereerde alvast heel wat likes. Meer dan 17 000 om precies te zijn. Het bericht werd met bijna 30 000 shares ook heel gretig gedeeld.

Bron: Hbvl.be

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

Partner Content