Babyspeelgoed haken

Wat is er leuker dan haken voor een baby ? Een knuffellapje, een zachte bal of een gehaakte sleutelring. Elke baby zal er graag mee spelen.

Annemarie Arts heeft voor baby’s een hele collectie speelgoed ontworpen die lekker zacht is, maar ook kleurrijk en speels: een bal, een kubus, rammelaars met een belletje er in en nog veel meer. Enthousiaste haaksters kunnen aan de slag.
 
Babyspeelgoed haken, Annemarie Arts, Forte
ISBN 978 90 5877 940 3, paperback, 48 blz., € 9,95
In Sjaals breien staan 22 patronen voor de leukste, mooiste en vrolijkste sjaals. Er staan patronen in voor wie nog nooit pennen in handen heeft gehad en voor breiers die in een weekendje iets moois willen maken, maar ook de wat meer ervaren breier komt aan zijn trekken met uitdagender patronen. Je vindt in dit boek zowel rechttoe-rechtaan sjaals als originele capes en stijlvolle stola's. Ook ajour, kabels en noppen komen aan bod.
 
Het hoofdstuk 'Brei basics' bevat een minicursus breien, waarin alle basissteken uitgelegd worden. Met dit boek, een paar breipennen en wat bollen wol kan iedereen aan een sjaal beginnen. De patronen zijn helder beschreven en de foto’s zullen uitdagen om te experimenteren en een eigen draai aan een sjaal te geven.
Sjaals breien, Hélène Lesger, Forte
ISBN 978 90 5877 939 7, paperback, 72 blz., € 14,95
 

Partner Content