5x jonge Belgische babymerken die je nog niet kende

Door -
Belgische babymerken
©Josefien&August
‘Koop lokaal’ is een motto dat ook kersverse mama's graag volgen. Gelukkig zijn er in babyland originele merken van eigen bodem. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijk slabbetje, een vrolijk speeltje of een hippe outfit voor je mini-me: deze Belgische babymerken moet je in ‘t oog houden.

5x jonge Belgische babymerken die je nog niet kende

JOSFIEN & AUGUST

Belgische babymerken
Ken jij de unieke kledingstukken voor zowel baby’s als poppen van Josefien en August al? Allen handgemaakt met heel veel liefde!

YUMI YAY

Belgische babymerken

Yumi Yay is een must-have lifestylemerk met toffe producten, die de onderlinge band tussen ouders en kind versterken. Deze lampjes geven een hele nacht licht, of dimmen vanzelf na twintig of veertig minuten. Je kunt dus kiezen hoe je de nachtlamp van je kindje instelt.

COCO & PINE

Belgische babymerken
Een hoes voor je verzorgingskussen, een slaapzak of voetenzak als kraamcadeau? Dan moet je bij Coco & Pine zijn. Hun producten worden ontworpen in Antwerpen en geproduceerd in Portugal. Een ontzettend mooi label dat staat voor topkwaliteit en zachte stoffen om je baby te verwennen.

Mini Things

Belgische babymerken
Mama Sofie vond het steeds moeilijker om een uniek geschenk te vinden voor een pasgeboren baby. Daarom creëerde ze Mini Things: een merk met zelfgemaakte babyspulletjes uit siliconen en hout. Leuk toch?

Heart of gold

 Belgische babymerken

Op zoek naar tijdloze babykleding, tetradoeken, verzorgingstassen, hoezen voor je verzorgingskussen enz.? Het geweldige Belgisch babymerk Heart of gold — met subtiele prints en zachte kleurenpaletten — zal de hartjes van heel wat mama’s sneller doen slaan.

Babyboom Boutique

Wil je meer lokale verhalen ontdekken? Breng dan een bezoekje aan de Babyboom Beurs. De beurs besteedt onder andere aandacht aan een fijne selectie van iets jongere Belgische merken.

Ook voor je baby:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here