Cadeautips voor baby shower

Een baby shower is een leuke manier om een zwangere vriendin te verrassen. De laatste loodjes wegen het zwaarst en dus mag zij wel even in de bloemetjes gezet worden. Hier alvast een leuk geschenkideetje.

Een baby shower is dé manier om je vriendin/mama in spe nog even te verrassen vooraleer ze gaat bevallen. Binnenkort begint voor haar ‘het zware werk’, dus overspoel haar tijdens een gezellig vriendinnennamiddagje nog even met leuke cadeautjes. Tijdens de baby shower kun je enkele grappige opdrachten plannen in het kader van de zwangerschap en een lekker stukje taart voorzien. Geen inspiratie voor dergelijke opdrachten? Lees dan nog even ons vorig artikel met leuke ideeën na.

Baby shower juwelen van Thomas Sabo

Naast de opdrachten en al het lekkers, vraagt een pre-bevallingsfeestje ook om cadeautjes. Jullie kunnen samenleggen voor een cadeautje van haar babylijst of zelf wat bedenken.

  • Doe last-minute nog een fotoshoot cadeau om haar bolle buik te vereeuwigen. Kijk zeker eens op de website van Groupon. Daar vind je vaak aanbiedingen voor professionele shoots inclusief fotoprints.
  • Heeft ze zelf al foto's laten nemen? Dan kun je misschien een mooie canvas laten maken of boekje van de mooiste foto’s.
  • Ook van een professionele zwangerschapsmassage kan ze ongetwijfeld nog genieten.
  • Een ander origineel ideetje zijn deze ‘Baby shower charms’ van juwelenmerk Thomas Sabo. De hangertjes passen perfect aan een halsketting, armband, sleutelhanger, een tas, … Van schattige schoentjes tot een leuk wiegje, deze 10 juweeltjes zijn helemaal in het thema van de baby en vormen een leuke herinnering aan die 9 maanden.

Katja

Partner Content