De eerste tandjes

Elk baby’tje moet erdoor, de eerste tandjes. Vaak doet het zoveel pijn dat er heel wat traantjes bij komen kijken. Verzorgende gels kunnen de pijn verlichten. 

De meeste kleintjes krijgen tandjes als ze een maand of 6 oud zijn. Plots verschijnt er een pijnlijk gezichtje in plaats van een lachebekje.

Want tandjes die doorkomen, doen pijn. De eerste tandjes zorgen voor heel wat kleine ongemakjes die zowel jou als je baby heel wat slapeloze nachten kan bezorgen. 

Je kindje huilt meer dan normaal, is prikkelbaar, slaapt moeilijk en eten vormt vaak een probleem. Alles wat in zijn mondje komt, doet immers pijn. Daardoor produceert hij ook meer speeksel, krijgt hij rode wangetjes, soms geïrriteerde billetjes en kan hij last hebben van lichte koorts.

Gengigel baby verzacht de pijn van doorkomende tandjesVerzachtende gels kunnen soelaas brengen. Nieuw op de markt is Gengigel Baby van Qualiphar. De gel verzacht het pijnlijke tandvlees en versnelt het natuurlijke genezingsproces. In deze verzachtende gel zit hyaluronzuur. Deze hoogwaardige, biotechnologische stof in hoge zuiverheidsgraad zorgt ervoor dat het tandvlees van baby snel weer herstelt. De tandjes komen haast pijnloos door en de kleine wondjes zijn snel weer genezen.

Gengigel Baby bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of suiker. De gel is vrij te verkrijgen in de apotheek en kost 11 euro.

Partner Content