©FermLiving & H&M

Beestig mooi: 6x ideetjes voor de kinderkamer in thema dieren

Door Celine Werner

Wil je je kind graag verrassen met een make-over van z’n eigen plekje? Dan is een kinderkamer in het thema dieren een leuk idee. En niet alleen omdat kinderen dol zijn op beestjes, maar ook omdat het leerrijk is. Bekijk samen voor het slapen alle dieren en benoem ze één voor één. Of oefenen samen dierengeluiden. Boeeee, doet de koe!

6x gezellige beestjesboel

Een eyecatcher aan de muur

Zag je deze handgemaakte linnen ooievaar van Love Me Decoration al? Bij Jut & Juul kun je hem scoren! Hang de ooievaar aan het plafond, boven de wieg of commode, of gewoon ergens in een hoek. Hij staat overal prachtig.

kinderkamer thema dieren

€ 79,95 – Shop het bij jutenjuul.nl

Oogverblindend mooi

Behang ouderwets? Think again! Bij Creative Lab Amsterdam bewijzen ze het tegendeel. Wat vind je bijvoorbeeld van deze print met dieren en palmbomen? PS Je kunt het ontwerp nog naar eigen smaak aanpassen. En bovendien wordt het ook op maat gemaakt.

kinderkamer thema dieren

€ 32,50/m² – Shop het bij creativelabamsterdam.com

Lekker zacht om op te liggen

Tover elke kinderkamer om in een savanne en nodig deze toffe leeuw uit. Het lieve slapende gezichtje neemt je zo mee naar dromenland. 

kinderkamer thema dieren

€ 55 – Shop het bij mevrouwaardbei.nl

Maak zelf een dierenmasker

Met papier-maché kun je heel wat kunstwerkjes maken. Creëer er zelf mooie decoratiestukken mee of gebruik het als basis voor een knutselproject met de kinderen. In deze video toont Libelle-stylist Harald hoe je er een vrolijk dierenmasker mee maakt.

kinderkamer thema dieren

Een parel in de kinderkamer 

Wij zijn fan van deze meubeltjes! Ideaal voor kinderen die graag aan hun eigen tafel eten of knutselen. Schattig toch, met die konijnenoortjes?

kinderkamer thema dieren

€ 99 – Shop het bij petiteamelie.be

Om mee te knuffelen

Deze knuffelgiraf is trendy én aaibaar. Win-win!

kinderkamer thema dieren

€ 29,99 – Shop het bij hm.com

Zéker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content