Dvd-tip voor mama’s: Magic Mike

Je hebt ongetwijfeld al gehoord over deze “Magic Mike” want de film lokte heel wat reacties uit. De prent – over mannelijke strippers – is vanaf nu verkrijgbaar op dvd en is een aanrader voor alle mama’s die op zoek zijn naar een ontspannende film!

'Magic Mike' – min of meer gebaseerd op het levensverhaal van hoofdrolspeler Channing Tatum – draait helemaal rond de stripclub van Dallas (Matthew McConaughey) én de bijhorende strippers natuurlijk. Magic Mike (Tatum) is één van hen. Hij werkt overdag in de bouw maar verdient 's avonds een aardig centje bij door zijn kleren uit te spelen en opwindend te schudden met z'n kont.

De jonge Adam (Alex Pettyfer) is nog volop op zoek naar zijn plaats in het leven wanneer hij Mike tegen het lijf loopt. Voor hij het weet, wordt hij op het podium van de club voor de leeuwen gegooid én komt zijn stripcarrière van de grond. Adam en Mike feesten erop los en dit tot groot ongenoegen van Adam's zus (Cody Horn).

Wij waren al langer fan van Channing Tatum en dankzij deze prent lijkt hij goed op weg te zijn om ook aan de grootste criticasters te bewijzen dat hij meer is dan een lekker lijf

'Magic Mike' is een leuke film die af en toe om meer draait dan enkel mannelijk schoon.

Magic Mike is vanaf nu verkrijgbaar op dvd en Blu-ray

Partner Content