Energie voor mama’s met baby

Een baby (borst)voeden, eventuele oudere kinderen de nodige aandacht geven, eten koken, boodschappen doen, de was ophangen, bezoek ontvangen: het is nogal wat, wat er allemaal moet gebeuren.

  Weersta de verleiding om jezelf achteraan het lijstje te zetten. Om alles werkelijk goed te kunnen doen is het belangrijk dat je je zo vief mogelijk voelt, en dat kun je alleen als je zelf zorgt voor een goede conditie.

  ‘Bezuinig’ dus ondanks alle drukte niet op je dagelijks eten en drinken, maar eet gevarieerd en gezond. Kook net als tijdens de zwangerschap iedere dag verse groenten, eet vezelrijke graanproducten en trakteer jezelf een paar keer per dag op een lekkere vrucht.

  Een aanrader in deze spannende en behoorlijke stressvolle tijd is het gebruik van vitaliserend Sleedoorn Elixer. Je kunt Sleedoorn Elixer op verschillende manieren gebruiken: in een glas (mineraal)water, of als ‘grog’ in een glas heet water. Je hebt daarmee bovendien al twee glazen extra drinken te pakken en dat komt de borstvoeding alleen maar ten goede.

  Een dessertlepel Sleedoorn Elixer in een glas warm water bevordert bovendien een gezonde, rustgevende slaap. Dus ook aanbevolen als een slaapmutsje dat de opbouwkrachten bevordert.

  Ingrediënten:

 • Sleedoornbessensap werkt versterkend en vitaliserend, bevordert het herstel na ziekte, na een operatie en geeft kracht tijdens zwangerschap, kraamtijd en periodes van snelle groei. Ook bij grote geestelijke of lichamelijke inspanning en bij ouderen.
 • Ruwe rietsuiker geeft een aangename smaak en werkt conserverend. 
 • Citroensap geeft een frisse smaak.

Bron info: Weleda België. Weleda Sleedoorn Elixer kan je kopen op www.kleinezebra.com.

Partner Content