Getest: reinigingsdoekjes

Mama Karen onderwierp de Galenco Zachte reinigingsdoekjes aan een test. En wat vindt zij ervan? “De verpakking is al direct een eerste pluspunt. Het klepje dat erop zit is héél handig.”

"Als je zo'n pakje luierdoekjes in je luiertas steekt, is het vaak heel snel uitgedroogd. Omdat je het pakje niet deftig kan sluiten, droogt het boeltje uit. Met deze doekjes is het anders. Door het handige klepje doe je dat pakje netjes toe en blijven de doekjes vochtig."

"De doekjes zelf voelen ook heel zacht aan. Het materiaal van het doekje op zich is ook anders dan bij andere doekjes vind ik. Het is zachter en aangenamer."

Nog een aanvullende opmerking van papa: "De geur van deze doekjes is veel neutraler dan van andere merken. En dat vind ik heel positief."

De Galenco Zachte reinigingsdoekjes zijn gedrenkt in toiletmelk. De stevige doekjes kan je gebruiken voor zachte reiniging van zowel de billetjes, het mondje en de handjes. Een pakje bevat 70 stuks.

Een luier vervangen bij je baby is een moment van verzorging. Het schoonmaken van je baby’s huidje is hier aan de orde. Je maakt de huid vrij van onzuiverheden. Het verzorgen en beschermen is elementair om problemen zoals overgevoeligheid en luieruitslag te voorkomen. Nog enkele tips:

  • De ideale kamertemperatuur voor je baby is 20 °C à 22 °C.
  • Zeer regelmatig je baby’s luier verversen voorkomt luieruitslag. 
  • Als de producten koud zijn, is het aangenamer voor je baby om deze alsook je handen eerst even op te warmen. Je kan in je handen wrijven of ze even onder warm water houden.
  • Een speelmoment inlassen bij dit verzorgingsmoment is een goed idee. Hou baby’s favoriete knuffel binnen bereik tijdens de verzorging.

Partner Content