Glorious Lou is nieuw Belgisch Lifestyle merk

Krijg jij ook stress wanneer jouw kindje helemaal alleen wil eten, maar het eigenlijk nog niet kan? Het avondeten eindigt in dit geval meestal in een echte kliederboel én kleren die onder de vlekken zitten. Precies om dit probleem te verhelpen werd Glorious Lou, een nieuw Belgisch lifestyle merk, opgericht.

Ine Verstaen, industrieel ontwerpster en mama van 2 kids, richtte Glorious Lou op om kindjes te doen stralen bij elk stapje naar zelfstandigheid. Ze kwam op het idee toen haar dochtertje Mona Lou tijdens het eten alles zelf wou gaan doen. In die periode ging Ine op zoek naar een goede slab, maar ze kwam terug van een kale reis. Nergens was dé ideale slab te vinden: superabsorberend, waterbestendig én stijlvol afgewerkt met een mooi stofje.

Dus maakte Ine zelf haar ideale slab! Meteen had ze de smaak te pakken en ontwierp ze ook andere praktische en stijlvolle producten voor haar kinderen. Toen ze de ene lovende reactie na de andere ontving van andere mama's zette ze de stap naar het ondernemerschap en richtte ze Glorious Lou op.

Ondertussen vind je op www.gloriouslou.be 3 collecties terug: spulletjes om de etenstijd vlotter te laten verlopen, artikels om je baby te verschonen en hebbedingen voor een plezante badtijd.

Partner Content