Jouw kleding bij Maison Coco

Ben je toe aan een grote opruiming? Breng dan je gebruikte kleren en meubels eind januari naar Maison Coco , want begin februari organiseert Maison Coco een “outlet” waar je je eigen kinderkleding, laarzen, kleedjes, kindermeubeltjes, pumps en handtassen te koop kan zetten.

Al het kinderspul, van kleding tot meubeltjes is welkom. Ook je eigen kleding is welkom. Heb je grotere stuks, zoals een bureau, bed of kast? Die worden ook verkocht aan de speciale koopjesmuur. Bezorg Maison Coco een foto van item plus de afmetingen en de foto komt op de site te staan. Maison Coco neemt een commissie van 20% op grotere stuks.

De artikels worden verkocht voor eenvierde van de aankoopprijs, de helft daarvan is voor Maison Coco en de helft voor u. Alle kleding dient gewassen en gestreken te zijn en maximaal drie seizoenen oud te zijn. H&M, Zara en K3-kleding wordt niet aanvaard.

Naast de tweedehands kleding is er ook een stockverkoop en al flink wat zomerkleedjes. Kom met je vriendinnen en nodig zoveel mensen uit. Des te meer kans je maakt om je spullen verkocht te zien. Op 9 en 10 februari kunt u  de niet-verkochte artikelen ophalen en uw “salaris” ontvangen.

Praktische info
25, 26 en 27 januari kleding inleveren (andere datum kan ook, maar wel in overleg met Maison Coco)
10.00 tot 12.00 uur en 13.30 tot 17.00 uur
verkoop kleding: 1, 2 en 3 februari van 10.00 tot 18.00 uur
Maison Coco
Boniverlei 94
2650 Edegem
info@maisoncoco.be

Partner Content