Kom kleurrijk voor de dag

Kleine meisjes dragen graag mama´s kleren. Of je nu klein of groot bent, maakt niet meer uit bij Coloresque. De kleding en accessoires zijn namelijk te koop voor mama en dochter!

De digitale schappen van Coloresque hangen vol met – de naam zegt het al – kleurrijke artikelen. Merken met opvallende kleuren en vrouwlijkheidin hun collectie zijn toegevoegd aan deze webshop. Je kan er kleding vinden voor mama en dochter.

Tover je dochtertje om tot een ware prinses en wees er zelf ook een. Exclusieve en lokale merken zijn deel van de collectie. Het Spaanse Aurobelle, Italiaanse European Culture, Erfurt, Noa Noa, Hot Lava, Kate&Jules, Anne Zellien, Tortini en Be-angeledzijn partners.

Je kan Coloresque ook in huis halen met de Homeparty, waar collecties worden gepresenteerd in combinatie met professioneel kleur- en stijladviesaan huis. Elke gast ontvangt na afloop een verrassing. Speciaal voor kerst zijn er de X-mas shopping parties, waar de focus op accessoires en maquillage tipsligt om feestelijk voor de dag te komen.

Geïnspireerd op de moeder-dochter filosofie van Coloresque heeft Anne Zellien een speciale sieradencollectie ontworpen 2laugh, 2feel, 2inspire, because it takes 2 to love!

Partner Content