Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Korting bij Mienoesj

Webshop Mienoesj heeft een ruim aanbod speelgoed klaarliggen voor alle brave kinderen. En het allerleukste is: je kan nu speelgoed kopen met korting !

Favoriet in de webshop: Haba. Het speelgoedmerk heeft dit najaar weer tal van nieuwe artikels op de markt gebracht:

  • Voor het 25-jarig bestaan van het spel Boomgaard , hebben ze een speciale beperkte oplage uitgebracht. Het spel zit verpakt in een mooie blikken reliëfdoos.
  • Voor het eindejaar hebben ze ook tal van nieuwe knikkerbanen uitgebracht. Bij de beperkte oplage van het starterspakket , waar je nu een gratis stevige tas bijkrijgt.
    Of kies je liever de domino-knikkerbaan of een knikkerbaan met muziekblokken of de loopingbaan met trampoline?
  • Nieuwe spelletjes : het fex-assortiment werd geïntroduceerd in België in een Nederlandse versie. Fex-spellen zijn ontwikkeld om de executieve functies (denken & gedrag) van kinderen te ontwikkelen. Het zijn spellen waarbij je de moeilijkheidsgraad steeds kan aanpassen , waardoor het leuk spelen blijft.
Bij Mienoesj kan je ook een pak andere nieuwe spullen vinden: bijtringen van Lilliputiens, Simon de activiteitenegel, de handpop van Sneeuwwitje,…
Shop nu en geniet van 10% korting . De kortingscode is sint2011 en is geldig van 15/11/2011 tem 30/11/2011.