Uitje van de week: de familie pop-up MART

Op 2 en 3 november organiseren Maison Slash en Lijstjestijd een originele familie pop-up, MART. Hier kun je ìn een museum winkelen, fijne ateliers volgen én heel wat cultuur opsnuiven!

Twee (of drie) vliegen in één klap

Op zoek naar een leuke shoppingplek (waar je al stiekem eindejaarscadeautjes kunt scoren!), een leuke activiteit voor je kinderen én een vleugje cultuur? Dan trek je op 2 en 3 november best naar MART: een tweedaags event in een museum waar je kunt shoppen op een markt met een gevarieerd aanbod van kleding, interieur, juwelen, leuke cadeautjes toegespitst op gezinnen. Ondertussen kunnen de kinderen aan de slag in één van de vele workshops. Verder geniet je van wat theater en muziek én lekker eten bij een van de foodtrucks.

Het allercoolste museum

MART gaat door in het het allercoolste museum van België. De Verbeke Foundation in Kemzeke is een prachtig openluchtmuseum waar alle kunstwerken zijn uitgestrooid op een domein van 12 hectare groot.

Praktisch

Wanneer? Zaterdag 2 en zondag 3 november
Telkens van 11u tot 18u
Waar? Verbeke Foundation
Wie? Kinderen t.e.m. 4 jaar gratis
Tickets vanaf € 14 (volwassenen)/€ 6 (kind 5-14 jaar)
Alle info vind je hier.

MEER LEUKE UITSTAPJES:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content