©BeSafe

Met drie autostoelen op de achterbank? Het kan!

Overweeg je om voor kindje nummer 3 te gaan maar zijn er praktische bezwaren die je tegenhouden? Eentje daarvan is hoogstwaarschijnlijk ‘Oei, nu zal ik een nieuwe auto moeten kopen.’ Herkenbaar? Wel, vanaf nu kun je gerust én veilig drie kinderen op de achterbank vervoeren met de iZI Flex Fix i-Size autostoel van BeSafe.

De BeSafe iZi Flex Fix i-Size zorgt ervoor dat je geen nieuwe auto hoeft te kopen als je een derde kindje overweegt. De allereerste autostoel voor grote kindjes waarvan er 3 naast elkaar op zo goed als elke achterbank passen is nu al populair bij grote, jonge gezinnen.

Drie op een rij

Een primeur voor het Scandinavische merk. Want door de afneembare zijkanten kun je 3 iZi Flex Fix-stoelen zonder problemen naast elkaar monteren op de achterbank. Dit kan uiteraard enkel wanneer de achterbank van je auto groot genoeg is. Het enige wat je hoeft te doen is de zijdelingse bescherming weghalen, zodat ze minder plaats innemen. De middelste autostoel kun je ook enkel met de autogordel bevestigen.

Meer info vind je hier.

Lees ook:

Partner Content