Mustela ontwikkelt nieuwe huidverzorgingsproducten voor baby’s

Dat de huid van baby’s enorm kwestbaar is, wisten we natuurlijk al langer dan vandaag. Geen wonder dus dat onderzoekers steeds op zoek gaan naar producten die babyhuidjes doeltreffender, veiliger en natuurlijker verzorgen. Mustela brengt net daarom een nieuw gamma verzorgingsproducten op de markt.

Onderzoekers van Mustela ontdekten dat de huid van baby's niet alleen heel kwestbaar is, maar dat ze ook een unieke rijkdom aan cellen bevat. De cellen zijn enorm kwetsbaar voor UV, wind, koude, hitte of vervuiling, vandaar dat ze maximaal beschermd moeten worden voor de toekomst.

Na 10 jaar onderzoek brengt Mustela dan ook een nieuw gamma aan verzorgingsproducten op de markt. Dankzij deze producten kan jij als mama de huid van je baby nu natuurlijker, veiliger en doeltreffender verzorgen.

Alle producten bevatten vanaf nu het nieuwe ingrediënt Avocadoperseose, een bestanddeel dat babyverzorging een nieuwe dimensie geeft: het versterkt de huidbarrière, beschermt het cellenkapitaal van de huid en regelt bovendien de hydratatie van de huid. Dankzij het nieuwe bestanddeel bestaan de producten vanaf nu voor 92% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

[imageid:947683;width:400;height:;align:left;caption:Mustela verzorgingsproducten]

Partner Content