Nood aan een uitje met z’n twee?

‘Licor 43’ mikt op gepassioneerde, actieve en positieve levensgenieters die graag genieten van pure smaken en sensaties. Om dat motto kracht bij te zetten zal ‘Lijn 43’ binnenkort voor een onvervalste VIP ervaring zorgen.

Binnenkort zal 'Licor 43' je in jouw eigen buurt onderdompelen in een exclusieve sfeer. 'Lijn 43'  is een trendy loungebar, hippe dj's en stijlvolle hostessen die jou met heel veel plezier zullen laten kennismaken met de VIP attitude van 'Licor 43'.

Schijnt de zon dan openen we het terras op het dak van onze mobiele party space voor een onvervalste portie fun en het unieke gevoel van de zachte, Spaanse verleiding die 'Licor 43' symboliseert.

Waar zal je 'Lijn 43' kunnen vinden? Op de meest hippe plekken, daar kan je van op aan. Zo zullen we in de tweede helft van juni
langs een aantal belangrijke party steden trekken waaronder Luik (Kinepolis) op 18 juni, Brussel (Flageyplein, Sint-Jobsplein
en Poelaertplein) op 19 juni en Antwerpen (Sint Jans Vliet) op 20 juni.
 
likeur tegen 'Licor 43'! (spreek uit als 'Licor Cuarenta y Tres'). Deze Spaanse

Licor 43 is een likeur van premium kwaliteit die nog steeds volgens een geheime formule wordt gemaakt, op basis van uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Partner Content