Opgelet! Bugaboo biedt nieuwe draagbeugel aan

Heb jij een Bugaboo Cameleon of Bugaboo Donkey kinderwagen in huis? Lees dan even aandachtig onderstaand bericht want het bedrijf biedt haar klanten een nieuwe, verbeterde draagbeugel aan wegens een mogelijk probleem met de oude.

Deze service biedt Bugaboo vanwege een aantal meldingen van klanten dat onder bepaalde omstandigheden de witte knop van de draagbeugel  van de Bugaboo Cameleon en Bugaboo Donkey kan los schieten wanneer de wieg of stoel op de grond of een onstabiel oppervlak staat. Als de witte knop los schiet, dan kan de draagbeugel aan één kant loslaten. In dat geval zal je als gebruiker direct doorhebben dat de draagbeugel niet goed functioneert.

Onderzoek naar aanleiding van deze meldingen wees uit dat het veiligheidsrisico laag is en dat er geen ongelukken zijn gebeurd. Dus hoewel de twee kinderwagens nog steeds voldoen aan alle externe veiligheidsvoorschriften, heeft Bugaboo toch besloten de draagbeugel te verbeteren.

Bugaboo biedt de verbeterde draagbeugel kosteloos aan, voor iedereen die in het bezit is van de betreffende kinderwagen. Je kan terecht op www.bugaboo.com voor meer info!

Partner Content