Orginele geboortegeschenkjes én meer

Beschilderde geboorteborden- of setjes, zilveren juwelen voor kersverse mama’s, prachtige kindermeubeltjes, spiegels met mozaïeken… Je kan het zo mooi niet bedenken of steen-goed heeft het voor je klaar.

Creatieve mama Hil startte kleinschalig met haar hobby en beschilderde borden. Al snel kreeg ze veel opdrachtjes via via binnen.

Haar activiteiten barstten uit z’n voegen en ze ging voltijds aan de slag. Ze richtte een heuse winkel annex atelier in met haar prachtige collectie.

Aan de hand van je geboortekaartje maakt Hil geboortebordjes of heuse eetsetjes met kommetjes en bekertjes. Denk niet aan duffe ouderwetse borden, het zijn stuk voor stuk fleurige items. Alles met de hand beschilderd én alles mag in de vaatwas. Da’s wel zo handig!

Voor kersverse mama’s kan papa in spe prachtige zilveren ringen en hangertjes laten ontwerpen. Je kan zelfs een vingerafdruk van je kleine spruit in een hangertje laten vereeuwigen.

steen-goed staat niet stil. Hil tikt knappe vondsten op de kop op de rommelmarkt en pimpt ze met leuke verfjes en stofjes. Nieuw is haar idee om zelf unieke kindermeubeltjes te ontwerpen. Zowel baby-, peuter- als juniorbedden staan op het programma. Voor jongens in thema’s als draken en prinsenkikkers, voor meisjes uiteraard volledig in prinsessenlook. Ook bijpassende commodes, kinderstoelen en kastjes zal je kunnen kopen. Binnenkort meer nieuws hierover.

Sinds kort kan je ook kinderkleding 
en accessoires van bevriende ontwerpsters kopen bij steen-goed.

In het winkelpand in Lier kan je ook terecht voor kinderfeestjes. Al komt Hil ook met plezier op locatie om met je kids of met volwassen vriendinnen creatief bezig te zijn.

Interesse? Bezoek de website van steen-goed. Je kan via het formulier op de website ook bestellen. Hil maakt alles naar jouw smaak en kleurvoorkeur, dus vraag gerust na wat je graag precies zou willen. 

Partner Content