Origineel geschenkidee

UNICEF België lanceert ‘Inspired Gifts’. Met deze nieuwe formule kan je familie en vrienden originele geschenken “geven” die ergens anders van pas komen.

Geef een geschenk dat levens redt. Koop een ‘Inspired Gift’ en schenk dit jaar een vaccin, een school, een babyweegschaal of een ton havermoutpap. Er zijn geschenken voor elk budget, van 10 tot  20.000 euro.

Als je je het hoofd breekt over het juiste geschenk voor de eindejaarsfeesten: schenk een waterpomp, 1.000 potloden of een babyweegschaal.

De ontvanger van je geschenk (een vriend of familielid) ontvangt per e-mail een certificaat waarin het artikel en de impact ervan ter plaatse wordt beschreven, samen met een door jou geschreven persoonlijke boodschap.

Het geschenk zelf wordt opgestuurd naar een van de 155 landen waar UNICEF actief is – en waar kinderen wonen die deze geschenken echt nodig hebben.

Om dit nieuwe initiatief kracht bij te zetten, kan UNICEF rekenen op de steun van Inspired Friends. Een groep van bekende Belgen die graag mee hun schouders onder dit online project zetten. 

Partner Content