Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Romantiek in de slaapkamer

Neen, zó bedoelen we het niet. Wat dan wel? Dat je deze zomer je slaapkamer 'ns onder handen kan nemen. En een flinke portie romantiek toevoegen. Met bloemenstofjes en zachte kussens.

Ook voor mama's in spe en kersverse mama's zijn er ideetjes te vinden in deze fotospecial. Er gaat immers niks boven een comfortabele zetel met fleurige kussenhoesjes om nachtvoedingen 'n beetje aangenamer te maken.

Room Seven kende je al van de  kinderkleding en -bedtextiel. Nu brengen ze samen met Beddinghouse deze nieuwe collectie bed- en badtextiel.
Wie?
Brecht Oltshoorn richtte Room Seven op.  Als dochter van de eigenaren van Oilily leek het voor de hand te liggen, dat ook zij zich met kinderkleding zou gaan bezighouden. Ze begon voor zichzelf in een kleine ruimte in Alkmaar met het ontwerp van kinderbedtextiel en accessoires. Nadat haar eerste kind geboren was, heeft Brecht Oltshoorn de stap naar kinderkleding gezet. Eén van Brecht's dromen was om een bed- en badtextielcollectie te ontwikkelen voor volwassenen. Het thema werd ‘Cool Romance’ voor dekbedovertrekken, sierkussentjes, quilts. Verkrijgbaar bij oa. de kleine zebra.