Shedealsaanbieding: babypakje mét naamopschrift voor 19,95 euro

Lieve mama’s, wees gewaarschuwd: gezien het hoge schattigheidsgehalte van deze Shedealsaanbieding slaak je gegarandeerd enkele kreetjes van vertedering bij het zien van de superlieve babypakjes van Egomaniac! In een kleurrijk babypakje met naamopschrift steelt jouw allerliefste oogappel in 2013 helemaal de show!

Hou je ook van unieke babyspulletjes? Of ben je op zoek naar een origineel geschenk voor de babyborrel van je beste vriendin? Dan is deze deal iets voor jou! Via Egomaniac.be kun je nu een leuk babypakje in een trendy kleurtje bestellen mét naamopschrift. Er zijn verschillende kleuren en maten beschikbaar.

Bekijk ook zeker eens de andere leuke producten van Egomaniac: tshirtjes, zwembroekjes, mutsjes… allemaal met een uniek opschrift op!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK ?

Surf naar Shedeals.be en koop een voucher aan. Na aankoop van je Shedealsvoucher naar www.egomaniac.be en bestel je gewenste babypakje met naam. Vermeld op de bestelpagina de ‘Egomaniac code’ die je terugvindt op je voucher. De verzendkosten (€ 4,95) zijn niet inbegrepen en dien je nog apart af te rekenen. Deze vallen echter weg indien je nog een extra artikel vanaf € 15 bestelt via de Egomaniac shop.

Partner Content