Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Slimme solden

Ook in de webshops kan je de laatste solden op de kop tikken. Er komen vast nog mooie zomerdagen aan of wie weet trek je met je gezin nog naar de zuiderse zon in de komende weken? Tijd om nog wat extra luchtige items in te slaan.  

Als je het slim aanpakt tijdens deze laatste soldendagen, heb je voor de eerste kille herfstdagen meteen mooie kleertjes voor je kindje in huis! Kijk even goed uit, er zitten zachte kleertjes tussen de soldenartikelen die ook tijdens de winter goed van pas komen. T-shirts met lange mouwen, jeansbroeken, jurkjes met lange mouwen,…

Bij LottaLana kan je superlieve bloemen broekpakjes van Serendipity, stoere t-shirts van Green Cotton,… op de kop tikken. Goed om weten: allemaal biologische kleding!

Ga ook eens aankloppen bij Pepatino.
De collecties staan er in de virtuele etalage aan -50 tot -70%. Van zwembroekjes en ondergoed, over luchtige zomerspullen tot regenlaarsjes en wollen truien.