Foto: Stokke®

Stokke® accessoires: handig op vakantie

Met de zon in het achterhoofd heeft Stokke® een nieuwe zomerkit ontwikkeld. De Stokke® Xplory® Zomerkit  brengt je kindje verkoeling en beschermt tegen zonnestralen. Ook nieuw en handig tijdens vliegtuigvakanties is de Stokke® Prampack™.

Stokke® biedt bescherming tegen de zon

De zon zorgt voor een fijne vakantie, maar het is erg belangrijk dat je kinderen beschermt tegen schadelijke UVA- en UVB-straling. Met de Stokke® Xplory® Zomerkit breng je eenvoudig een nieuwe stof aan op je kinderwagen. Daarmee verhoog je het beschermingsniveau voor je kindje.

De lichte en luchtige kap met extra ventilatie, de parasol en het verplaatsbare zonnescherm van de Stokke® Xplory® Zomerkit bieden factor 50-bescherming tegen zonnestraling. De badstof onderlaag in het zitje zorgt ervoor dat je kindje lekker zacht zit en de huid van je kindje droog blijft. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Gerust op het vliegtuig met Stokke®

Ook nieuw en superhandig als je op vakantie gaat met het vliegtuig is de Stokke® Prampack™. Jaarlijks zijn er duizenden wandelwagens die tijdens vliegreizen beschadigd raken. De Stokke® Prampack™ is een universele reistas voor kinderwagens. Hij biedt optimale bescherming, is licht, verrijdbaar en eenvoudig te gebruiken.

De Stokke® Prampack™ omsluit en beschermt de wandelwagen tegen stoten en vallen. Je herkent ‘m duidelijk als een transporthoes voor wandelwagens als ‘ie op de bagageband ligt.

Het ontwerp is geschikt voor alle soorten kinderwagens: van joggers tot tweelingwagens en alles wat daartussenin zit.
Meer informatie over deze producten vind je op de Stokke® website.

Ben jij al op vakantie geweest? Naar de zon? Met het vliegtuig? Of kijk je nog uit naar een fijne vakantie? Laat ‘t weten in een reactie op dit artikel!

Partner Content