Test: voor de gevoelige huid

Zappybaby testte het gamma Galenco-producten voor de gevoelige huid. Het resultaat is een topfavoriet: 2-in-1 wasgel. Héél handig op vakantie.

Mama Hilde: "Als je op vakantie gaat, wil je graag zo min mogelijk meeslepen. Ook voor je baby en kinderen probeer je de volksverhuizing tot een minimum te beperken. Maar hoe doe je dat? Zeker als je kind een gevoelige huid heeft, heb je vaak meerdere producten nodig. Wel, de Galenco Wasgel 2-in-1is dan een praktische oplossing. Het pompje schroef je handig open en dicht. Je kan de fles makkelijk rechtop kwijt in je luiertas. De wasgel voelt ook heel zacht aan en is op basis van natuurlijke ingrediënten.De wasgel voelt ook heel zacht aan en is op basis van natuurlijke ingrediënten. Je kan er op een milde manier het gezicht, het lichaam en het haar mee wassen."

"Onderweg is ook het Reinigingswater een aanrader. Je kan het gelaat en de billetjes van je kindje mee proper maken. Je hoeft het niet weg te spoelen. Dus dat is echt een goede oplossing als je niet meteen water en zeep bij de hand hebt. Bovendien heeft het een extra verzorgende en verzachtende werking. ""

In de Sensitive-producten van Galenco vind je ook Luiercrème en Hydraterende melk. Deze laatste is ook fijn voor gevoelige babyhuidjes. Zeker als je kleintje tijdens de zomer ook 'ns in het zwembadje gaat. Dan kan je na het wassen de huid toch even extra voeden met deze melk.

Partner Content