Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Veilige matrasbeschermer

AeroSleep® helpt de kans op bepaalde risicofactoren van wiegendood verminderen. Er ontstaat een luchtlaag tussen lichaam en matras waar de lucht vrij doorheen circuleert. Deze heeft ook een vochtabsorberende tussenlaag en een ondoordringbare beschermfilm.

Daardoor zijn deze babyproducten een belangrijke stap in de richting van veilig en gezond slapen op elk babymatrasje. Hierdoor biedt het uw baby een vrije ademhaling, een droog slaapcomfort en een aangename zachtheid.

Als u over een goed kindermatrasje beschikt, hoeft u geen nieuwe matras te kopen. Voor elke matrasgrootte is er een AeroSleep® Baby Protect beschikbaar. Deze maakt elke matras veilig en hygiënisch.

aerosleepNiet de matras moet luchtdoorlatend zijn, wel het oppervlak waarop uw baby slaapt. Uit onderzoek blijkt immers dat matrassen broeihaarden zijn van bacteriën en stof, en dus best afgeschermd worden. Maar een gewone matrasbeschermer doet de luchtdoorlatende eigenschappen
van een matras teniet. Het is praktisch en voor jarenlang gebruik.

Klik hier om deel te nemen aan onze wedstrijd en zelf een beschermer te winnen!