Verborgen schatten

HiddenTreasures.be is sinds 2007 de webwinkel van De Verborgen Schat in Aalter. “Heel veel van onze klanten bestelden per e-mail. Heel wat klanten uit de US en Nederland. Vooral de merken die je niet overal online of in de boetieks vindt, kenden enorme bijval.”

"Dit waren vooral merken uit het hogere segment en veelal van echte Belgische ontwerpers . De vraag groeide naar meer unieke en creatieve merken . Zo hebben we in de voorbije jaren een focus gelegd op Belgische merken en enkele buitenlandse merken die anders waren dan andere."
 
" We willen niet de meest commerciële collecties, niet de grote logo’s, maar sterke, krachtige mode. Het kledingstuk op zich moet spreken door zijn originaliteit , zijn snit, zijn eenvoud, zijn kleuren, zijn print, … "
 
"Nu hebben we niet alleen veel Belgische klanten, maar ook klanten uit Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Nieuw-Zeeland, Canada, de VS en zelfs Japan!"
 
"Onze toppers zijn Anne Kurris, Dominique Ver Eecke, Inge Van Den Broeck, Maan, Simple Kids, Bellerose, Finger in the Nose, Paul Smith … Vanaf volgende zomer hebben we dan ook Max&Lola, Marcel de Bruxelles, Ten en I Belgium."
 
"Wat ons heel sterk maakt, naast onze unieke keuze, is onze persoonlijke service . Klanten kunnen altijd bij ons terecht met vragen over maten/afmetingen, kleuren en combinaties. En alles wordt met de grootste zorg ingepakt, of je nu een stukje uit de outlet koopt of een hele reeks stukken uit de nieuwe collectie . Voor ons is elke klant belangrijk." legt Heidi Vervaecke uit.
 
Voor de feestdagen mag het voor de kindjes ook wel net ietsje meer zijn, toch? Maak dus nu kennis met HiddenTreasures.be

Partner Content