Vriendelijk voor het milieu

De luierhoek biedt producten aan die goed zijn voor je kindje, voor jezelf en voor het milieu. Van herbruikbare luiers, luierbroekjes en alle luieraccessoires tot drinkflessen, eetkommen en bestek vrij van schadelijke stoffen.  

Wat doet De Luierhoek?
"Wij zijn zelf een overtuigd luier-gezin. Toen onze oudste zoon Daan geboren werd, zijn we op zoek gegaan naar goede herbruikbare luiers. Gedurende tweeënhalf jaar hebben we allerlei luiers uitgeprobeerd, zowel overdag als ’s nachts. Als mama en papa van Daan kennen we ondertussen de knepen van het vak en de kwaliteiten en minpunten van verschillende soorten."

"Daans mama geeft af en toe een voordracht over herbruikbare luiers.  Zo houdt ze voeling met de ervaringen van anderen, maar ook met de vragen en behoeften die rond de herbruikbare luiers leven bij jonge ouders. Binnenkort kan Daan zijn luiers doorgeven aan zijn kleine broer of zus: herbruikbaarheid in zijn meest zuivere vorm."
 
Als je interesse hebt om te starten met herbruikbare luiers kan je een pak informatie vinden op de website van De Luierhoek .
 

Partner Content