Win een Ontdek & Speel Tafel van VTech

Kunnen dreumesen van 12 tot 36 maanden al met jouw tablet aan de slag? Natuurlijk! VTech ontwikkelde speciaal voor hen de Ontdek & Speel Tafel. Op het eerste zicht een gewone speeltafel, maar wanneer je het werkblad wegklapt is er ruimte om er jouw tablet aan vast te koppelen. Spelenderwijs leren wordt een makkie!

De Ontdek & Speel Tafel van VTech biedt kinderen een zee aan mogelijkheden. Zes leerzame spellen waarmee ze ongemerkt oefenen met kleuren, vormen, muziek, cijfers, taal en motoriek. Dankzij de 9 interactieve onderdelen van de tafel is er voor elk moment een nieuwe uitdaging. 14 melodietjes en gezongen liedjes zorgen ervoor dat het allemaal superleuk en gezellig verloopt.

Maar de echte verrassing zit onder het werkblad. Als dat weggeklapt is, ontstaat er ruimte voor een dikke surprise: er past precies een tablet in. Daarmee verandert de activiteitentafel in een app-tafel waarbij telkens nieuwe uitdagingen kunnen worden toegevoegd en spelen spannend blijft. Wist je trouwens dat alle spelletjes en apps gratis te downloaden zijn via de AppStore en Google Play?

De Ontdek & Speel Tafel zorgt ervoor dat elke beweging en actie van je kleintje net dat tikkeltje leuker wordt. Op deze manier ontwikkelen motorische- en zintuiglijke vaardigheden zich spelenderwijs.

Wil jij kans maken op één van de twee VTech Ontdek & Speel Tafels? Doe dan mee aan onze wedstrijd!

[imageid:950255;width:140;height:;align:left;caption:logo VTech]

Partner Content