Win kleding van Name it twv 1.000 euro

Je kan in de Grote Zomerwedstrijd van Zappybaby kinderkleding winnen twv 1.000 euro. De kleding die je kan winnen werd speciaal voor jou geselecteerd uit de Name it pre-zomercollectie van 2011 ! Je hebt de keuze uit meisje/jongen en uit drie maatjes (Newborn maat 62, MINI maat 80 of Kids maat 5 jaar).

Voor de allerkleinsten
Name it / Newborn is een schattige en praktische collectie. Name it / Newborn kleedt baby’s tussen de 0 en 6 maanden. Bovendien heeft Name it / Newborn ook een Uni babylijn, kleertjes vanaf maatje 50 in het wit, ecru of lichtgrijs. Kleertjes die zowel voor pasgeboren jongetjes als meisjes passen. Superzachte teddyvestjes met oortjes zijn in deze lijn absolute toppers. Name it / Newborn zorgt ervoor dat zelfs de allerkleinste in een hip pakje wordt gestoken.

Name It Mini
9 maanden-3 jaar
Deze Name it lijn kleedt de baby’s en peuters tussen 9 maanden en 3 jaar. De collectie bestaat uit alle kleertjes die je nodig hebt om je kleine spruit een goede en hippe start te geven.

Name it heeft extra kleine kleertjes die er superschattig uitzien en waarbij extra aandacht wordt besteed aan zachte en warme texturen. Bovendien is de kleding ontworpen om eindeloos mee te ravotten. Name it biedt een volledig assortiment, van ondergoed tot volledige outfits.
 

Name It Kids
4 jaar- 12 jaar
Name it heeft ook een lijn voor kids van 4 tot 12 jaar . Deze is speciaal ontworpen voor actieve kinderen die net in hun onafhankelijke fase zitten, de ‘bambino’s’. Op deze leeftijd maken kinderen immers hun eigen keuzes als het op kleding aankomt. Deze kids zitten nooit stil en hun kleren moeten dan ook tegen een stootje kunnen, zowel bij activiteiten binnenshuis als buitenshuis.
Name it voor bambino’s brengt commerciële en coole kinderkledij, onderverdeeld in verschillende lijnen: Jeans Wear, Basic, Dressed up en Happy Kids Wear. Voor elk wat wils dus!

De collectie gaat van ondergoed tot volledige outfits . Bij Name it wordt er geen enkel onderdeel van de outfit aan het toeval overgelaten. Name it is verkrijgbaar in verschillende winkels .


Voor meer info en verkoopsadressen kan je terecht bij Bestseller, Tel.: 03/237.50.00 – www.nameit.com .
 
Bekijk de fotospecial hieronder vol toffe kleding voor de komende herfst en winter.

Partner Content