WIN: Verstoppertje Spelen met Bumba (afgelopen)

Speel jij wel eens verstoppertje met je kleine spruit? Maak jullie spel dan nóg leuker met Bumba! Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een Bumba Verstoppertje Spelen speelset.

Op zoek naar Bumba

Verstop Bumba in huis en aan de hand van geluidjes kan je kind haar vinden. Het spel is opgedeeld in verschillende niveaus en bovendien kan het spel ook met meerdere peuters tegelijk worden gespeeld. Kinderen die samenspelen worden namelijk meer gestimuleerd in hun sociale ontwikkeling.

Niveau 1: voor 6-12 maanden

Baby’s raken rond deze leeftijd steeds meer vertrouwd met hun vaste omgeving, maar ze beseffen nog niet dat iets blijft bestaan als ze het niet meer kunnen zien. Als papa of mama verdwijnen begrijpt een baby niet dat ze ook weer terugkomen. Daar komt Bumba ook goed van pas. Door de pop te verstoppen, lijkt het alsof ze weg is, maar door de geluidjes die Bumba maakt is ze er wel nog. Zo leert je baby dat iets niet perse verdwenen is als hij/zij het niet kan zien.

Niveau 2: voor 1- 2,5 jaar

In deze fase gaat jouw kleintje de wereld verkennen en zelf op onderzoek uitgaan. Met Bumba stimuleer je de fysieke ontwikkeling van je kind, door middel van bijvoorbeeld kruipen en stappen. Leg een aantal voorwerpen op een kleine afstand om het kind heen. Verstop Bumba achter een van de voorwerpen en laat de zoektocht naar Bumba beginnen!

Niveau 3: voor 2,5- 4 jaar

Peuters durven en kunnen steeds meer en rond deze leeftijd is het belangrijk om al spelend de taalontwikkeling te stimuleren. In het spel kan je samen met je peuter de afbeeldingen op de bijgeleverde plaatjes benoemen. Pak 3 kaartjes (er zitten er 24 bij het spel) en verstop Bumba op een van de drie plekken die op de kaartjes te zien zijn.

Doe mee aan de wedstrijd en win Bumba Verstoppertje Spelen!

 

Partner Content