Bijna Sinterklaas: dit zijn de mooiste kinderschoenen om klaar te zetten

Door -
kinderschoenen
GettyImages
'Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan' ... Sinterklaas is weer in het land! En traditiegetrouw worden dan de kinderschoenen zorgvuldig gezet, aan het raam, de trap of de schoorsteen. Om zeker geen slechte indruk na te laten bij die beste Sint, zet iedere kapoen natuurlijk graag zijn of haar mooiste schoentje klaar. Wat denk je van deze knapperds?

6x hippe kinderschoenen!

1 / 6
kinderschoenen
kinderschoenen
kinderschoenen
kinderschoenen
kinderschoenen
kinderschoenen
kinderschoenen
Kleurrijke sneakers

Zara – € 27,95 – Shop hier.

kinderschoenen
Met glitters

Beberlis – € 99,95 – Shop hier.

kinderschoenen
Heerlijk stoer

Veja – € 85 – Shop hier.

kinderschoenen
Korte laarzen

Friboo – € 39,95 – Shop hier.

kinderschoenen
Eerste stappertjes

Ocra – € 103 – Shop hier.

kinderschoenen
Luipaardprint

Angulus – € 107 – Shop hier.

Eerste kinderschoenen voor je baby? Hierop moet je letten

Zomaar opeens zet je kindje z’n eerste wankele stapjes. Alweer een mijlpaal bereikt in het leven van je kleintje. En als je kapoen ook buiten gaat lopen, is het tijd voor de eerste stapschoentjes! Maar wat zijn goede eerste schoenen en waarop moet je letten bij de aankoop ervan? Wij geven je graag enkele essentiële tips.

Een stevige plensbui? Dat staat onze kindjes niet in de weg om buiten te spelen. Integendeel, met een paar stevige hippe regenlaarsjes rennen ze zo de plassen tegemoet!

11x een hippe regenjas voor je kind

Naast regenlaarzen trekken we onze kroost ook maar beter een regenjas aan deze dagen. Wij gingen alvast op zoek naar mooie en praktische jasjes!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!