Binnenkijken bij…Reynaert (5 jaar)

Elke maand nemen we een kijkje in het paradijs van een lezeres haar kindje. Deze maand piepen we binnen bij de 5-jarige Reynaert uit Mol.

EEN KIJKJE IN DE KAMER VAN REYNAERT(5)

DEZE KAMER IS VAN…

Reynaert (5).
Mama Saskia Werelds (42) vertelt:

GROOTTE?

19,5 m2

STIJL?

Een allegaartje van verschillende stijlen

WELKE KAMER WAS HET VROEGER?

Het was de kamer van Grote Broer Toon (24).

HOE HEBBEN JULLIE DE INRICHTING AANGEPAKT?

Ik heb de inrichting op me genomen. De leeslamp boven het bed heb ik zelf gemaakt, met wat hulp van mijn oudste zoon. Ook oma heeft geholpen met de montage van de meubeltjes. De decoratiespullen heb ik geleidelijk aan bijgekocht.

WAAR VOND JE INSPIRATIE VOOR DE KAMER?

De meeste spullen komen van Westwing: het bureau, de lamp, het kleine zeteltje, de bibliotheekkast, de kleine nachttafeltjes en het mint nachttafeltje. Bij The Yarn Barn vond ik het oker matje en het witte, handmade wolkje-kussen. De leuke plaid met poezen is handmade, dat was een geboortecadeau. Het kinderstoeltje is dan weer een replica van Eames. Maar niet alles is nieuw. Het Ikea-bedje is tweedehands en het éénpersoonsbed van Auping is nog van mijn broer geweest. Dat hebben we een laagje grijze verf gegeven. De bureaustoel is de mijne uit mijn tienertijd.

WAT IS JE FAVORIETE ITEM VAN DE KAMER?

Mijn favoriete item is zonder twijfel de okerkleurige bibliotheekkast.

PRAKTISCHE INFO

Kleuren:
 zachte tinten en oranje
Vloer:
 laminaat met parket-look. RAVAGO te Arendonk
Verf: accentmuur: Oranje LEVIS – andere muren: Beige LEVIS

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content