Beautiful children school children with flowers for the teachers at school on a holiday

Juffen en meesters krijgen steeds meer cadeautjes

Juffen en meesters die op het einde van het schooljaar bedankt worden aan de hand van een leuk cadeautje? Het is een vrij recent fenomeen, maar steeds meer leerkrachten worden op deze manier in de bloemetjes gezet voor hun inzet doorheen het hele schooljaar.

De leerlingen die zelf een tekening of knutselwerkje maken om hun juf of meester te bedanken voor het voorbije schooljaar worden schaarser. Vrijetijdsketen Fun merkt een sterk groeiende belangstelling voor cadeautjes voor het onderwijzend personeel.

Belangrijke rol

De laatste dagen van het schooljaar gaan mama’s en papa’s koortsachtig op zoek naar passende geschenkjes voor de juf of meester van hun spruit. “De sfeer is dezer dagen te vergelijken met die van het einde van het jaar”, klinkt het bij Fun. “Mensen hebben grote behoefte om een periode af te sluiten en worden zich op zo’n moment steeds meer bewust van de belangrijke rol die het onderwijzend personeel speelt in de ontwikkeling van hun kinderen en willen dat belonen met passende cadeautjes.”

Geschenkbonnen

Er zijn heel wat speciale bedankt-artikelen (vb een koffiemok, washandje, handdoekje,…) terug te vinden in het assortiment, maar ook geschenkbonnen, gezelschapsspellen en ludieke cadeautjes zitten in de lift.

Neemt jouw zoon of dochter ook een cadeautje mee voor de juf of meester? Met wat probeer jij hen te verrassen? Laat het ons even weten onderaan dit artikel.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content