Boekentip van de week: Raaf, een gevleugeld luister- en doeboek

‘Raaf, een gevleugeld luister- en doeboek’, het eerste boek van Marijke Goossens, is in onze ogen meteen een schot in de roos!

Raaf is een alles-in-een-boek waar je, samen met je kinderen, heel veel plezier aan zult beleven. Je kunt erin kijken, lezen, knutselen en filosoferen. En … je kunt het ook beluisteren op cd.

Storyteller

Je hebt misschien al van schrijfster Marijke Goossens gehoord. Ze is ‘De VertelSter van 1001 Verhalen’. Haar liefde voor sprookjes en de magische sfeer die ervan uitgaat, maakten van haar een echte storyteller. En nu is er dus haar eerste kinderboek.

Het verhaal

Het boek gaat over de vriendschap tussen Raaf en Wolk. Raaf is een echte speelvogel, maar zijn vriendin Wolk piekert veel. Ze droomt de hele dag over een nieuwe kleurrijke wereld. Het ontroerende verhaal toont hoe je samen een wereld kleur kunt geven, want hun woonplek is er eentje zonder kleur.

Dit originele en multimediale boek zet lezers en luisteraars aan het denken over een wereld zoals die was, is en zou kunnen zijn. En hoe hij kan worden als je er zelf aan mee bouwt.

‘Raaf’ – Marijke Goossens & Maartje Coolen
ISBN: 9789463960359 – € 24 – Meer info vind je hier.
Voor alle kinderen tussen 5 en 105 jaar.

MEER INTERESSANT LEESVOER:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content