Tiny Magic, de ideale bezigheid voor kinderen op restaurant of in de auto

Door -
Gezinnen die op restaurant gaan of een lange autorit voor de boeg hebben, nemen meestal de tablet of smartphone mee om de kinderen bezig te houden. Dankzij Tiny Magic heb je al die technologie niet meer nodig én zijn je kinderen toch uren zoet.

Tiny Magic werd bedacht door een tweelingmama die op zoek was naar een non-technologische bezigheid voor haar kinderen tijdens een uitstap. Het assortiment van Tiny Magic bestaat uit verschillende, leuke hebbedingetjes voor jongens en meisjes.

Magische zakjes voor onderweg

Tiny Magic heeft drie verschillende, magische zakjes met daarin een leuke speelset.

Voor de jongens is er een compact, stoffen matje met drie autootjes die uren kunnen rondracen op de bedrukte weggetjes. Parkeer ze in hun garage, rol het matje op en alles is in geen tijd opgeruimd.

Een poppenhuisje met een bijbehorende familie vinden de meisjes dan weer geweldig. Papa, mama, dochter, zoon en hun hondje zitten allemaal samen mooi opgeborgen in hun huisje.

Het laatste zakje bevat een stel kleurpotloden, een tekenblokje en een slijper. De creatievelingen kunnen er naar hartenlust op kribbelen en prachtige tekeningen maken.

Toffe accessoires voor op verplaatsing

Naast speelsets, bestaat de collectie van Tiny Magic ook uit een handige slaapzak – die net hetzelfde werkt als de kleine zakjes – en een elastiekhouder, waar je alle schuifspeldjes en elastiekjes van je dochter in kwijt kunt.

Meer info over het concept en de producten vind je op tinymagic.be.

2 COMMENTS

  • Mogen de meisjes ook met de autootjes en de jongens ook met het poppenhuis spelen, Libelle?
    Als iemand zich nog afvraagt waarom mannen en vrouwen doen wat mannen en vrouwen doen: hier is het antwoord.
    Jammer.
    (En Tiny Magic maakt echt wel topspeelgoed, dat klopt!)

  • Supertof, wij hebben er altijd eentje in onze tas zitten als we op restaurant gaan! De dochter rijdt even gaag mee met de auto’s, dus fun for everyone!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here