Boekentip van de week: Wat kriebelt er in mijn oor?

Sylvia Kieffer is een trotse (hooggevoelige) mama van drie meisjesbengeltjes en droomde er al sinds haar twaalfde van om ooit een boek te schrijven en uit te geven. Met ‘Wat kriebelt er in mijn oor’ wil ze hooggevoeligheid in de kijker zetten.

Het verhaal van Emo

In ‘Wat kriebelt er in mijn oor?’ maak je kennis met het hooggevoelige egeltje Emo dat last heeft van ‘kriebeloren’. Samen met zijn vriendinnetje Libelle Lief gaat hij op zoek naar een rustig plekje.

Gevoelige leefwereld

Het aandoenlijke prentenboek gaat over hooggevoeligheid, in het bijzonder over hooggevoeligheid bij kleuters. Het leert kleuters beter om te gaan met hun hooggevoeligheid en zet hen aan om te praten over hun gevoelens. Ouders en opvoeders krijgen zo een beter inzicht in de gevoelige leefwereld van hun kind.

Lust voor het oog

De prachtige afbeeldingen van illustratrice Vera Hagen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze maken ook mooi zichtbaar hoe het is om hooggevoelig te zijn.

Sylvia Kieffer, Vera Hagen – ‘Wat kriebelt er in mijn oor?’ – ISBN: 9789463895019  – € 17,99 – Meer info over de verkooppunten vind je hier.

MEER INTERESSANT LEESVOER:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content