5x wetenschapsboeken voor kleuters

Door -
wetenschapsboeken kleuters
©GettyImages
Verhaaltjes voorlezen is zo fijn, maar het is nóg leuker als je dreumes er iets van oppikt. Daarom selecteerden we vijf leerzame wetenschapsboeken en lectuur over techniek voor kleuters.

Eureka: onze favoriete wetenschapsboeken voor kleuters

Het hele soepzootje

wetenschapsboeken kleuters

In dit boek vind je alle antwoorden over het ontstaan van het heelal en de aarde, uitgelegd op kleuterniveau. € 14,99 – Shop hier!

Mag je haaien aaien?

wetenschapsboeken kleuters

Een verrassende aanrader vol wijze weetjes over de dierenwereld, humor, poëzie, wetenschap en een vrolijke tekenstijl. € 14,99 – Shop hier!

Garage Gust

wetenschapsboeken kleuters

Voor Gust is geen enkele klus te groot of te moeilijk en dat weten z’n vrienden maar al te goed. Een voor een komen ze vragen of Gust kan helpen om hun fiets, scooter, auto of ander vervoermiddel op maat te maken. Hij bedenkt hiervoor originele en creatieve oplossingen. € 15,98 – Shop hier!

Curieuzeneus

wetenschapsboeken kleuters

Door het ‘venstertje’ en via de verschillende opdrachten leren jonge kinderen met nog meer aandacht kijken, voelen en luisteren. € 20,01 – Shop hier!

Supervoertuigen

wetenschapsboeken kleuters

Fantastische pop-up boekjes over supervoertuigen en voertuigen in de stad! De hefkranen, laadbakken en wielen kun je zelf bewegen. Een absolute aanrader om kinderen spelenderwijs te laten kennismaken met techniek en mechanismen. € 14,95 – Shop hier!

Ook voor in de boekenkast:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here