WIN: een Hubelino knikkerbaan (via mamablog Unicorns & Fairytales)

Sinterklaas is achter de rug, dus nu kunnen we inspiratie opdoen voor kerstcadeaus. Mamablogster Nathalie van Unicorns & Fairytales stuitte op de speelse én educatieve knikkerbaan van Hubelino waar haar zoontjes helemaal fan van zijn. Samen met haar geven we één exemplaar weg, dus lees snel verder om te zien hoe je kunt winnen!

“Toen ik de Hubelino knikkerbaan in de gaten kreeg werd ik helemaal vrolijk. Vince speelt graag met LEGO DUPLO, bouwt graag en vindt het maar al te leuk om knikkers te zien rollen. Dit is alles in één. Want de Hubelino knikkersets kan je gebruiken met LEGO DUPLO. De kinderen oefenen hun motorische vaardigheden en logisch denken. Het inzicht wordt ook gestimuleerd. Alleen maar voordelen.”

Speels én educatief

“De knikkerbaan is niet enkel leuk om mee te spelen, het is ook nog eens educatief. Want bij het setje zit er een bouwboekje. Het is ook mogelijk er een extra informatiemapje met een lesbrief bij te bestellen voor in de klas te gebruiken met allerlei activiteiten. Deze activiteiten sluiten aan bij de kerndoelen voor techniekonderwijs en maken gebruik van de hogere denkorden van Bloom. In de activiteiten vind je, naast een duidelijke beschrijving en een overzicht van doelen, vragen die je kan stellen aan de kinderen om hen aan het denken te zetten. Op deze manier zijn de kinderen op een speelse manier bezig met techniekonderwijs! Voor alle leerjaren zijn meerdere opdrachten uitgewerkt.”

Ook andere leuke sets

“Maar Hubelino heeft naast de knikkerbanen ook nog andere leuke sets. Zo heb je de rekenset, taalset, klokkijken en nog andere. Ideaal als cadeautje of om in de klas te gebruiken.”

Hubelino app

“Met de Hubelino knikkerbaan app zijn interactieve stap-voor-stap bouwinstructies mogelijk met 360º zicht op de in te zoomen, draaibare en zwenkbare 3D-modellen. Download hem dus maar snel!”

Win een Hubelino knikkerbaan

“Wil jij zo’n knikkerbaan startersset winnen? Laat dan in de reacties even weten dat je meedoet.”

Deze winactie is in stand gekomen door Hubelino in samenwerking met mamablogger Nathalie van Unicorns & Fairytales op haar blog vind je nog meer cadeautips, moederschapsverhalen, musthaves en veel meer leuks!

Partner Content