5x inspirerende Instagramaccounts voor hippe mama’s

Door -
Instagramaccounts
©Gettyimages
Heeft dochterlief geen zin in de zoveelste spaghetti bolognaise? Of sla je al lichtjes in paniek bij het idee dat jullie gebruikelijke kidsproof vakantiebestemming deze zomer misschien gesloten zal blijven? Ook moeders kennen hun inspiratieloze momenten. Maar met behulp van deze vijf Instagramaccounts word je in een mum van tijd tot topchef, DIY-koningin en hippe mama gepromoveerd.

Deze Instagramaccounts moet je kennen

@everwillalove 

Wie geïnteresseerd is in een duurzame en ecologische levensstijl op maat van kinderen moet zeker eens een kijkje nemen op de Instagramfeed van deze mama van twee. Niet alleen staan Ever en Willa vaak ‘model’ in leuke low key, maar erg Instagramwaardige sustainable outfits van kleinschalige labels of tweedehands-shops, ook het bohemian interieur en de relaxte manier van leven van het gezin inspireren.

@bevcooks 

Gezond en gevarieerd koken voor kinderen: gemakkelijk is het niet altijd. Om andere mama’s bij te staan in deze hachelijke dagtaak, begon Bev Weidner een blog waarop ze allerlei leuke gezonde én kidsproof gerechten met de wereld deelt. Naast healthfood voor kinderen, vind je op Bevs account ook leuke foto’s van haar kroost, haar prachtige interieur, leuke DIY-projectjes en beetje goede raad voor jonge ouders.

https://www.instagram.com/p/B8h77oRF1PQ/

@thefamilyventures 

Verre reizen en kinderen niet meteen de beste combinatie? Wie dat denkt, moet zeker eens een kijkje nemen op de reiswebsite van Matthijs en Juliette. Samen met hun dochtertje Livine trok het koppel immers voor negen maanden de hele wereld rond: van Zuid-Afrika tot Australië en Hanoi; voor het avontuurlijke trio was geen plek te ver en geen trip te avontuurlijk. Ook zin om een wereldreis te maken mét kinderen of een paar alternatieve reismethodes voor koppels met kroost te ontdekken? Laat je dan vooral inspireren door de vele prachtige reisfoto’s op The Family Ventures.

https://www.instagram.com/p/B1QRHvzF23C/

@gracielaraqual

Ook op de feed van Graciela Raquel Gauna veel stijlvolle beelden van wonen met kinderen: hoe het zou kunnen zijn. Vooral het prachtige, Scandinavisch sobere interieur van de Amsterdamse mama van twee is een plezier om naar te kijken.

@houseinhabit

Altijd al willen weten hoe het zou zijn om je kinderen op te voeden in een cultuur die wat minder dwingend en hectisch was dan de onze – of gewoon al op een plek waar je je leven iets meer volgens het ritme van de natuur zou kunnen laten verlopen? Of het leven van Insta-mom Jessica Reed Kraus écht zo sereen is als het lijkt, weten we natuurlijk niet zeker. Maar de prachtige beelden van een back-to-basics leven aan het strand doen alvast watertanden naar een leven aan de Californische kustlijn.

Ook op Instagram:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here