Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
©GettyImages

Hét ideale valentijnscadeau voor papa

Door Celine Werner
Valentijnsdag is dé dag waarop stelletjes elkaar eens extra in de watten leggen. En als er ook een kleine dreumes in huis loopt, neemt die maar al te graag deel aan het hele feestgebeuren. Nog op zoek naar een geschikt valentijnscadeau voor papa? Laat je inspireren:

Een valentijnscadeau voor papa? 9 tips!

Zelfgemaakt en recht uit het hart

Wie zegt er dat een valentijnscadeau voor papa geld moet kosten? Echte liefde is tenslotte onbetaalbaar. Een eigen creatie van kindlief zal zijn hartje vast sneller doen slaan! Laat de kleine een prachtige tekening maken of z’n eigen valentijnskaart ontwerpen.

valentijnscadeau voor papa

GettyImages

Een bucketlist voor jullie twee

De valentijnsromantiek verankeren op elke dag van het jaar? Maak een bucketlist met kleine en grote activiteiten die jullie samen doen, met of zonder kindjes. Van minigolf met het gezin tot een luxeontbijt op een dagje vrij. Hang de bucketlist op een zichtbare plaats. Zo verliezen jullie elkaar nooit uit het oog.

The light of my life

Wat is het lievelingswoord van papa? De naam van zijn kleine kapoen, natuurlijk. Vorm de letters met deze DIY-neonlamp en verover zijn hart helemaal opnieuw!

Toi Toys DIY Design met neonlicht, € 14,50. Koop ’t hier.

Hippe sokken voor papaatje

Draagt de vader des huizes alleen maar saaie sokken, of heeft hij dringend nood aan nieuwe exemplaren? Daar zorg jij wel even voor!

Happy Socks, I Love You Gift Box 2-pack, €19,95. Koop ze hier.

Hippe papa op stap!

Dagelijks pendelen voor de papa? Dat kan in stijl, met een handige laptoptas voor mannen.

Burkeley, laptoptas met schouderband, € 169,95. Koop hem hier.

Steak ‘m een hart onder de riem …

… met een prachtig messenset!

Laguiole Jean Dubost, set van 6 steakmessen, € 70. Koop het hier.

Zeg het met muziek

Met een draadloze speaker neemt papa z’n favoriete deuntjes overal mee naartoe. Singing in the rain is ook toegestaan met dit spatwaterdichte exemplaar.

JBL, draadloze speaker, € 39. Koop hem hier.

Schattig voor aan z’n sleutelbos

Smelt! Dit laat hij ongetwijfeld aan al zijn collega’s en vrienden zien. Personaliseer deze stoere sleutelhanger met het koosnaampje dat jullie aan papa geven of de plaats en datum waarop jullie voor het eerst kusten.

Smartphoto.be, leren sleutelhanger, € 20,99. Koop hem hier.

Het beste voor papa’s huid

Dagcrème alleen voor mama? Ook papa’s gezicht verdient elke dag een heerlijk geurende hydratatie. Deze verzorgt meteen de sporen van de gebroken nachten.

Vichy Homme Hydra Mag, gezichtscrème anti-aging voor mannen, € 15,85. Je koopt hem hier.

Ook leuk om cadeau te doen: