Viva Vaderdag! Cadeautjes voor de liefste papa

Door -
Vaderdag cadeautje
Getty Images
Niet Batman, Superman of Spiderman maar wel Papa-man is de échte held in veel kinderverhalen! En om die liefste en stoerste papa's op 14 juni goed te vieren, selecteerden wij enkele cadeautjes die ze dubbel en dik verdienen.

5x Vaderdag vieren

Naast het zelf geknutselde en uiteraard béste cadeautje, is het altijd fijn om papa nog een tikkeltje extra te verwennen op Vaderdag. En dat hoeft heus geen tientallen euro’s te kosten. Kijk maar mee!

Met bier en zang leeft men lang

Al vijf generaties lang geeft vader Omer het familierecept door aan zoon Omer. Maar op Vaderdag worden de rollen omgedraaid, althans voor ons! Dan geven wij dit lekkere biertje aan papa! Gepersonaliseerd vaderdagsbier – vanaf 10,95 euro – verkrijgbaar in de supermarkt of speciaalzaak.

Held op sokken

De wereld aan papa’s voeten! Hippe sokken met foto’s van zijn kleine (stink)pateetjes.  19,95 euro – bekijk het hier.

Blinken aan de muur

Gepersonaliseerde posters in verschillende kleuren en lettertypes, op canvas, ingelijst of op dik papier: keuze genoeg om er een superwarme boodschap voor papa van te maken. Vanaf 10 euro. Bekijk het hier.

Onder ons tweetjes

Niets zo plezant om leuke geheimpjes te delen met je held. Zoals dit armbandje… met ‘papa’ in morsetaal? 9,95 euro – bekijk het hier.

Joker inzetten

Tja, omdat helden nu ook niet àlles kunnen en soms ook niet willen. En ook dat is dik ok!  24,99 euro – bekijk het hier.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here