image: iStock

Zijn vrouwen met dit sterrenbeeld de beste moeders?

Iedere moeder heeft natuurlijk haar eigen manier van opvoeden, maar volgens een expert zouden vrouwen met het sterrenbeeld Vissen iets meer in het voordeel zijn.

Zijn Vissen de beste moeders?

Vissen is een sterrenbeeld dat hoort bij water, één van de vier natuurelementen. Mensen met dit type sterrenbeeld zouden van nature meer aandachtig zijn en zich meer bewust zijn van emoties.

De kracht van gevoelens

Kinderen van Vissen zouden ook meer op één lijn zitten met hun eigen gevoelens en ze zouden een rijkere fantasie hebben. Daarnaast leren vrouwelijke Vissen hun kinderen ook de kracht van compassie te begrijpen en zouden ze meer voldoening halen uit het helpen van anderen.

Met Neptunus als hoofdplaneet van de Vissen zouden moeders met dit sterrenbeeld grotere muziek- en natuurliefhebbers zijn, waardoor ze hun kinderen al vroeg muzikaal kunnen laten denken en de schoonheid van onze planeet doen inzien.

Vriendelijke, onzelfzuchtige kinderen met een rijke fantasie die ervan houden om anderen te helpen? Geen wonder dat mama’s met Vissen als sterrenbeeld in het voordeel zijn!

Lees zeker ook:

Partner Content