Phantasialand.de

5x pretpark-pret in de winter: plezier verzekerd!

Een pretpark, dat staat altijd gelijk aan tonnen… pret, natuurlijk! En de winter mag dan wel volop bezig zijn, ook in de koudste tijd van het jaar blijven er parken open waar je je een hele dag kunt amuseren. We zetten ze op een rijtje.

Winters amusement in het pretpark!

Wintertraum

In het Duitse pretpark Phantasialand geniet je van Wintertraum, een topper met een magische sfeer, spectaculaire shows, winterse lekkernijen en elke dag vuurwerk! Bijna alle attracties zijn open. Nog tot 19 januari. Meer info vind je hier.

©Phantasialand.de

Winter Magic

Plopsaland De Panne wordt Winter Magic: een winterlandschap met kerstbomen, kerstballen, lichtjes, een schaatspiste, kampvuren en een winterparade. ’s Avonds kun je genieten van de Winter Parade (vanaf 21/12) met fonkelende verlichte kostuums van de kerstelfjes, tinnen soldaatjes en andere kerstfiguurtjes. Het park is dit jaar zelfs de ganse kerstvakantie open! plopsalanddepanne.be

© plopsalanddepanne.be

Klassieker

De Winterefteling is al jaren een klassieker. Met vreugdevuren, hartverwarmende songs, een langlaufbaan, heel veel sfeer en lekkers, natuurlijk. Deze winter maken zelfs twee nieuwe attracties hun opwachting. De Zes Zwanen zwemmen in het Sprookjesbos hun rondjes en vanaf begin december ervaren bezoekers Fabula, een vrolijk 4D-filmavontuur. Tot en met 2 februari 2020. Meer info vind je hier.

©efteling.com

Disneyland Paris

Na de release in 2013 werd Frozen onmiddellijk een wereldwijd fenomeen en meest succesvolle animatiefilm aller tijden. Ook Frozen 2 zal ongetwijfeld indruk maken op klein én groot, en dat begint al in Disneyland® Paris. Van 11 januari tot en met 3 mei 2020 kunnen fans van alle leeftijden deelnemen aan een gloednieuwe ervaring met hun favoriete Frozen Figuren tijdens de Frozen Celebration! Beleef een interactief avontuur met Anna en Elsa, ontmoet Olaf en spot jouw favoriete Frozen Figuur op een nieuwe praalwagen!

Onze videoproducer Tim mocht mee op avontuur en viel van de ene verrassing in de andere: “We sliepen in het Disneyland hotel, en dat was héérlijk! Een supergezellige kamer, een mooi gedecoreerd hotel én heerlijk ontbijt. Zowel binnen als buiten was de kerstsfeer goed voelbaar! We werden ondergedompeld in de magische sfeer van Frozen tijdens de Frozen Celebration. Het begon met de première van ‘Frozen: A Musical Invitation’, een gloednieuwe show over de eerste Frozen film. Een aanrader voor het hele gezin, want tijdens deze interactieve reis, met dans, muziek én de bekende frozennummers natuurlijk, leer je je favoriete Frozen Figuren nog beter kennen. Daarna stapten we het sneeuwpaleis van Elsa binnen, en één woord: wauw! Je kijkt er werkelijk de ogen uit! Het was werkelijk een fantastische ervaring, en een extra pluspunt: mijn jeugddroom kwam uit, want ik mocht ook Darth Vader ontmoeten tijdens Legends of the Force – A Star Wars Celebration.

Kortom: een uitstap naar Disneyland maakt de winter zo véél warmer!

Frozen Celebration en Legends of the Force – A Celebration of Star Wars, beide vanaf 11 januari 2020 in Disneyland Paris!

©DisneylandParis

Magische winterweken

Ook Toverland in Nederlands-Limburg houdt zijn deuren in de winter open. Naast de indoor werelden Land van Toos én Wunderwald is ook de themawereld Ithaka geopend tijdens de Magische Winterweken. Tijd voor een winters ritje in houten achtbaan Troy!  Van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020. Meer info vind je hier.

Ontdek meer:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content