Afscheidscadeautjes voor de crèche: laat je inspireren!

Door -
afscheidscadeautjes
©Getty Images
Elke dag heb je je peuter naar het kinderdagverblijf of de onthaalmoeder gebracht. Ze hebben al die maanden met veel liefde voor jouw peuter gezorgd. Dat is een beloning waard! Geen inspiratie? Wij vonden alvast enkele ideetjes voor de leukste afscheidscadeautjes!

 

AFSCHEIDSCADEAUTJES VOOR DE CRÈCHE:

1 / 8
Scoren met een snoepertje

Zoek je afscheidscadeautjes voor de crèche? Dan is snoep altijd een goed idee! Wedden dat de inhoud van dit doosje niet lang zal ‘overleven’? Je kunt zelf een boodschap toevoegen. Bestel je snoepdoosje hier.

Laat een lekker geurtje achter

Is die onthaalmama zo’n steun en toeverlaat geweest voor jou en je kleintje? Dan mag het zeker eens iets meer zijn, zoals deze prachtige gift set. Het bevat een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en handzeep. Shop hier.

Zeg het met bubbels

Je kindje verlaat de crèche: dat is een behoorlijke mijlpaal. En dat mag gevierd worden! Met een budgetvriendelijke rosé cava die er ook nog eens goed uitziet, bijvoorbeeld. Zo’n leuke en lekkere fles shop je hier. Verkies je de non-alcoholische versie, neem dan hier eens een kijkje.

Zelfgebakken
© Mirjam Hart – www.eengoedverhaal.nu

Zwaai de verzorgster uit met zelfgebakken handjes. Lees hier hoe je te werk gaat.

Chocoladeboodschap

Verras de onthaalmoeder met een persoonlijke boodschap in chocolade. Je kunt kiezen tussen blokjes melk, puur en witte chocolade! Wacht niet langer en maak hier snel jouw persoonlijke chocotelegram.

Puur geluk

Bedank de allerliefste onthaalmoeder met deze set geluksoorbellen. Deze oorbellen zijn een onderdeel van de chemische structuur van serotonine, ook wel het gelukshormoon genoemd. Bovendien zijn ze gemaakt van het restmateriaal van de geluksketting. Op die manier wordt niet alleen je onthaalmoeder gelukkig van deze oorbellen, maar ook het milieu! Shop ze hier.

Chocolade, natuurlijk!

Een doos pralines is misschien een tikkeltje cliché, maar eerlijk: je kunt er nooit iets verkeerds mee doen. Onder meer hier en hier shop je een doosje lekkers voor die lieve onthaalmoeders.

Een bos zelfgeplukte bloemen

Zet de verzorgster van je kindjes letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes met een mooi boeketje. Een zelfgeplukt bosje bijvoorbeeld! Je kunt niet alleen langs de weg en op weides veldbloemen plukken. Enkele Vlaamse plukvelden vind je hier.

Meer cadeau-inspiratie:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here