Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
©GettyImages

9 pyjama’s die ideaal zijn voor Nationale Pyjamadag

15 maart is het Nationale Pyjamadag! Op deze dag mogen kinderen in pyjama naar school komen. Zo steunen we met z'n allen de vele kinderen en jongeren die niet naar school kunnen komen wegens een langdurige ziekte. Wij zochten alvast enkele toffe pyjama's uit voor deze speciale dag!

Nationale Pyjamadag is een initiatief van Bednet vzw. Dankzij Bednet kunnen langdurig zieke kinderen en jongeren die niet naar school mogen thuis les volgen. Via een computerscherm, een camera en internet staan ze in contact met hun leerkracht en klasgenoten, zodat ze geen enkele gebeurtenis in de klas hoeven te missen.

Op 15 maart mogen alle kinderen van de lagere en middelbare school in hun pyjama naar school komen. Met deze actie wil Bednet extra aandacht vragen voor zieke kinderen en jongeren en hen een hart onder de riem steken.

Onze favoriete pyjama’s voor Nationale Pyjamadag

Bij zo’n speciale dag hoort natuurlijk ook een toffe pyjama! Bekijk hier onze favorieten:

1

Lama’s

2

Dino’s

3

Fauna & flora

4

Piloot

5

Regenboogjes

6

Reflecterend monster

7

Paw Patrol

8

Stekelig

9

Onesie met wolkenprint

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!