4x de leukste knutselboeken

Door -
knutselboeken
©GettyImages
Gaat jouw inventiviteit niet verder dan het versieren van wc-rolletjes? Dan is het misschien een goed idee om je te laten inspireren. Wij verzamelden dé leukste knutselboeken zodat jouw kinderen zich creatief kunnen uitleven.

Artie Farty LAB

In jouw keukenkast staan vast tientallen producten waarmee je te gekke knutselmaterialen kunt brouwen. Denk aan brooddeeg of perfect kneedbare klei, maar ook papier, oerverf en zelfs sneeuw kun je in een handomdraai zelf maken.

In dit handzame boek zijn ruim twintig recepten verzameld voor uiteenlopende knutselmaterialen. Uitgebreid getest door jong en oud en voorzien van originele, haalbare en vooral ook écht mooie zelfmaakideeën.

knutselboeken

Verscheen bij Loopvis. € 14,95. Je koopt het hier.

Natuurlijk bezig

De natuur is een schatkist voor knutselaars. Een paardenbloemendraak of een madeliefjesgans in de lente, een grasindiaan of een vlierbessenraaf in de zomer, kastanjefiguren of bladinsecten in de herfst en een ijsblokjesboom of een notenrendier in de winter … Met de duidelijke foto’s en de beknopte maar heldere aanwijzingen van Sabine Lohf kan jong en oud de schoonheid van de natuur in alle seizoenen ontdekken en er op een speelse manier mee aan de slag gaan.

Verscheen bij Clavis. € 24,95. Je koopt het hier.

Familiefun

Marisa Hart — bekend van de familieblog ‘Baby, Kind & Meer’ — laat in dit boek op vrolijke en aanstekelijke wijze zien hoe je de leukste en creatiefste activiteiten met je gezin kunt bedenken en doen. Alle ideeën zijn met eenvoudige middelen en weinig inspanning te realiseren en zijn zonder al te veel voorbereiding spontaan tot uitvoering te brengen.

knutselboeken

Verscheen bij Karakter Uitgevers B.V. € 21,50. Je koopt het hier.

Pret met slijm!

Het glittert, kraakt en glijdt … maak je eigen coole slijm! In dit boek vind je meer dan dertig recepten om zelf slijm te maken! Transparant, crunchy, met glitters en een lekker geurtje of zelfs eetbaar? Niets is te gek! Dankzij de overzichtelijke ingrediëntenlijstjes en de duidelijke stap-voor-stapfoto’s maak je in een handomdraai de prachtigste slijmcreaties.

knutselboeken

Verscheen bij Deltas. € 9,95. Je koopt het hier.

Ook voor in de boekenkast:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here